play_arrow
2 1

INTERJÚ

GYERMEKNAP 2024 – VASÁRNAP A PIPIFARMON

  Vasárnap a megújult Pipifarm várja a családokat . Elkészült a fedett színpad, az első fellépő Szandi lesz, aki minden bizonnyal jókedvre deríti a gyerekeket. Lesz állatsimogató, ajándék lángos, fagyiskocsi, ugrálóvár, tombola, pecsétgyűjtő verseny nyereményekkel és még sok meglepetés. A részletekről Medveczki Zsolt Pierre-t, a Pipifarm tulajdonosát kérdeztük.

today2024.05.22. 1 2

play_arrow

INTERJÚ

GYERMEKNAP 2024 – SZOMBATON A MŰVELŐDÉSI HÁZBAN

  A hagyományhoz híven szombaton tartják a művelődési ház rendezvényét, ahol játék és kézműves programokkal, bábelőadással várják a gyerekeket.10-12 óráig: játékos feladatok, kézműveskedés11.30-tól: A kisvakond nadrágja – a Dörmögő Dömötör Színház előadása A részletekről Jármy Évát, a művelődési ház közművelődési munkatársát kérdeztük.

today2024.05.22.

play_arrow
2

INTERJÚ

„BOLDOGOK VAGYUNK, AMIKOR MEGSZÜLETIK EGY DAL…” – KÖZÖNSÉG ELÖTT VIZSGÁZNAK A CARBONKIDS TAGOK

  Jimi Hendrix, Cream, Oasis, LGT, Beatles, Omega. A felsorolt előadók zenéit egy 11 és 17 év közötti fiatalokból alakult zenekar, a Carbonkids játssza. A solymári zeneiskola növendékeiből alakult együttes felkészítő tanára és művészeti vezetője Miklós Milán már régóta szerette volna diákjai vizsgaelőadását az intézmény falain kívülre vinni. Straub István Bames, a Kud-A.R.C vezetője felkarolta az ötletet és helyet biztosított a fiataloknak a bemutatkozásra. Így május 24-én pénteken 18 órától […]

today2024.05.22. 2

0%