KONCERT ÉS ZENEI MŰSOR

FIRKIN – A TENGERÉSZ DALA (PÉTER JÁNOS ENGEDÉLYÉVEL)

today2022.10.19. 1

Háttér
share close
  • cover play_arrow

    A tengerész dala Firkin

 

A Fonogram-díjas Firkin zenekar a solymári Péter János vezetésével 14 év alatt több mint 700 önálló koncertet adott 17 országban (Kanada, Egyesült Királyság, Spanyolország, Franciaország, Olaszország, Hollandia,Belgium, Svájc, Szerbia, Németország, Ausztria, Csehország,Lengyelország, Szlovákia, Románia, Ukrajna, Magyarország).
A zenekar nemzetközi szinten is elismert, kedvelt együttessé lépett elő, hűséges rajongótáborral, ami nem csoda, hisz koncertjeik igazi örömünnepek, nagy bulihangulattal, minőségi zenéléssel. A közönséggel való őszinte és baráti viszonyulásuknak eredménye az egyre bővülő Firkin-család (Firkin Family), amelynek közös jelmondata lett a legutóbbi album címe is: We Are The Ones.

2022-ben jelent meg „A tengerész dala” és ez év november 29-én mutatják be a zenekar Youtube-csatornáján a „For A Life” című single-t, felvezetve a 2023 tavaszán megjelenő albumot. Az alkotóereje teljében lévő zenekar 2023-ban elindítja a „For A Life Tour” elnevezésű turnéját, miközben a zenekar fennállásának 15 éves évfordulójára elkészül a Müpában bemutatandó szimfonikus zenekari produkciója, „KocsmaOratórium” címmel.

Hamarosan egy hosszabb beszélgetést is hallhatnak Péter Jánossal a Rádió Solymárban.

 

Written by: admin

Rate it

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá

Az Ön e-mail címe nem lesz közzétéve. A kötelező mezők csillaggal jelöltek


0%