RIPORT

XVIII. SOLYMÁRI FŐZŐVERSENY – A CSAPATOK ÉS ÉTELEIK

today2024.05.02.

Háttér
share close
  • cover play_arrow

    A CSAPATOK ES ETELEIK XVIII SOLYMARI FOZOVERSENY

  • fast_forward00:00:50 - Hat sváb és egy francia - Occo buco
  • fast_forward00:04:07 - Reformkondér - Vegán babgulyás
  • fast_forward00:07:42 - Vivianus Baráti Kör - Gladiátorkása
  • fast_forward00:17:36 - Rádió Solymár - Kaszásleves
  • fast_forward00:19:42 - TESO - Fizujn Zuspeiz mit Krumbien Knyeil

 

A „Hat sváb és egy francia” borjúlábszárból készült olasz specialitással vette le a zsűrit a lábáról és idén 16. alkalommal végeztek az első helyen! Gratulálunk! A látogatók nagy kedvence volt a 2. helyezett „Reformkondér” vegán babgulyása. A 3. helyezett „Vivianus” árpakását készített gazdagon, melyhez egy szelet hús és rafinált szósz is járt. A „Rádió Solymár” csapata alföldi recepttel és hagyományos paraszti ízvilággal várta a kóstolókat, míg az 5. helyezett „TESO Egyesület” a helyi svábságnak kedveskedett egy böjti menüvel.
Mind az öt induló csapatot meglátogattuk főzés közben és az eredményhirdetés után is.

Borítókép: HAT SVÁB ÉS EGY FRANCIA

 

REFORMKONDÉR
VIVIANUS BARÁTI KÖR
RÁDIÓ SOLYMÁR
TESO EGYESÜLET

Written by: admin

Rate it

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá

Az Ön e-mail címe nem lesz közzétéve. A kötelező mezők csillaggal jelöltek


0%